VITAMĪNI UN MINERĀLVIELAS

Kolagēns Blueflex
2500
16.0 EUR
Kods: 2500Kategorija: VITAMĪNI UN MINERĀLVIELASPieejamās garšas*: Ābolu, Greipfrūtu, Mango, Apelsīnu, Tropu augļuRažotājs: REGNUM MILK

Uztura bagātinātājs „Origin of Nutriments Kolagen Blueflex

Kolagēns ir proteīns, kas ir ļoti svarīgs mūsu organismam. Tas veido tā saukto trīskāršo spirāli. Tādas aminoskābes, kā piemēram, glicīns, prolīns, arginīns un hidroksiprolīns ir kolagēna veidošanās pamats. Šim proteīnam ir vairāk nekā 1500 aminoskābju ķēde. Aptuveni 33% olbaltumvielu organismā ir kolagēns. Tas ir skrimšļu, cīpslu, saišu un kaulu sastāvā, arī matos, muskuļos un dzīvībai svarīgos orgānos. No kolagēna klātbūtnes organismā ir atkarīgs Jūsu izskats un veselība. 95% mūsu organisma skrimšļu sastāv no kolagēna. Turklāt, tas ir atbildīgs par kalcija fiksāciju kaulos, un līdz ar to, par labu kaulu veselību. Mūsu organisms kolagēnu ražo dabiskā ceļā, bet ar gadiem šī iespēja pamazām izgaist, un mēs sākam ciest no kaulu sāpēm, artrīta un citām slimībām. Problēmas, kas rodas sakarā ar kolagēna trūkumu, ir: ādas novecošanas process, ādas elastības zudums un grumbu veidošanās, kaulu blīvuma samazināšanās, locītavu kustīguma samazināšanās, kas var izraisīt iekaisumu un sāpes, varikozu vēnu veidošanās, matu izkrišana, zobu veselības problēmas.

 Pierādīta pozitīva kolagēna iedarbība:
* skrimšļu stiprināšana,
* saišu nostiprināšana,
* kaulu stiprināšana,
* uzlabots muskuļu spēks (aminoskābes ir konstrukcija no muskuļu audiem, un ar augsto arginīna saturu (8%), palīdz uzlabot asins plūsmu muskuļos),
* ādas īpašību uzlabošana.

 

Kolagēns Blueflex ir uztura bagātinātājs, kas ir īpaši ieteicams cilvēkiem, kas nodarbojas ar sporta disciplīnām, kas noslogo skeleta sistēmu. Blueflex kolagēns paātrina atjaunošanos un uzlabo ādas, matu un naglu elastību. Augstas biopieejamības dēļ kolagēna proteīns veicina muskuļu masas pieaugumu un uzturēšanu.

Sastāvs: hidrolizēts olbaltumvielu kolagēns, maltodekstrīns, krāsviela biešu sarkanais vai beta karotīns, skābuma regulators citronskābe, saldinātājs sukraloze.

 

Iepakojumā 400g (40 porcijas).


Devas: Kultūrismā un pauerliftingā kaulu, saitšu un locītavu stiprināšanai ir ieteicams uzņemt 10 gramus kolagēna dienā.

Lietošana: izšķīdiniet 1 devu jeb kausiņu (10g) 200ml ūdens, samaisiet. Izlietot uzreiz pēc pagatavošanas.

 

Uzturvērtība

100 g

Porcija 10 g

Enerģētiskā vērtība:

1502 kJ/359 kcal

15,02 kJ/35,9 kcal

Olbaltumvielas:

80 g

8,0 g

Ogļhidrāti:

t.sk.,cukuri

15,2 g

1,12 g

1,52 g

0,11 g

Tauki:

0 g

0g

Sāls:

0 g

0g



Lai palielinātu kursa efektivitāti, ieteicams kombinēt arī ar hondroitīna sulfātu un glikozamīna sulfātu vai arī ar citām piedevām, kas paredzētas saitēm un locītavām.
Kolagēns ir ļoti populārs daudzu sportistu vidū. No kolagēna klātbūtnes diētā tieši ir atkarīga jūsu locītavu, saišu un cīpslu veselība. Kolagēns saīsina atveseļošanās periodu pēc traumām, ievainojumiem un operācijām.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā!