VITAMĪNI UN MINERĀLVIELAS

Nervu sistēmai un imunitātei - Magnesium Citrate
1700
12.5 EUR
Kods: 1700Kategorija: VITAMĪNI UN MINERĀLVIELASPieejamās garšas*: Tropu augļu, Ķiršu granātāboluRažotājs: Fire Snake Nutrition

Fire Snake Nutrition Magnesium- augstas kvalitātes magnija citrāta pulveris, kas īpaši labi uzsūcas organismā, ar atspirdzinošu augļu garšu.

Magnijs ir viens no svarīgākajiem elektrolītiem cilvēka organismā. Magnija trūkums galvenokārt atspoguļojās nervu sistēmā – tas palīdz cīnīties pret stresu, uzlabo miegu, mazina nogurumu! Magnijs novērš muskuļu krampjus, novērš ekstremitāšu nejūtīgumu un palīdz novērst sirds aritmiju. Magnija palīdz stiprināt imunitāti, aizsargā sirdi. To lietot ir ieteicams pastāvīgas nervozitātes, noguruma, galvassāpju, un miega traucējumu periodos. Tas pozitīvi ietekmē asinsrites sistēmas darbību.Magnijs ir pazīstams arī kā svarīgs kaulu un zobu veselības uzlabotājs. To var lietot osteoporozes profilaksei.

Viena deva 6 g

Iepakojumā 50 devas

Iepakojums 300 g

Saturs vienā porcijā

Magnijs 375 mg (100% *)

Sastāvs: magnija citrāts, maltodekstrīns, aroma, skābuma regulētājs citronskābe, saldinātāji (sukraloze, acesulfāms-K, nātrija ciklamāts, nātrija saharīns) betanīns, pretsalipes līdzeklis silīcija dioksīds

Lietošana: izšķīdina vienu porciju 6 g (pus kausiņu) 150-250 ml ūdens vai sulas. Lietojiet no rīta ar brokastīm vai tieši pirms fiziskās aktivitātes.