TAUKU DEDZINĀTĀJI

Berberīns / Berberine Ostrovit (90 tab.)
1606
8.0 EUR
Kods: 1606Kategorija: TAUKU DEDZINĀTĀJIPieejamās garšas*: Bez garšasRažotājs: Ostrovit

OstroVit berberīnā esošais berberīna ekstrakts labi ietekmē mūsu organismu. Šis alkaloīds galvenokārt ir noderīgs, jo palielina spēju pēc iespējas vairāk izmantot glikozi.
Berberīna ekstrakts palīdz samazināt saražotas glikozes daudzumu aknās un palielina šūnu jutību pret insulīnu. Tādējādi tas rada apstākļus mūsu ķermeņa efektīvai glikozes lietošanai un veicina cīņu pret lieko svaru. Berberīna ekstrakts ir pazīstams arī ar pretiekaisuma īpašībām. Tas labi ietekmē kuņģa un zarnu trakta darbību, kā arī palīdz samazināt sliktā holesterīna līmeni asinīs.

OstroVit® TECHNOLOGY OF NUTRITION Berberine (Berberīns)

  • 10 mg berberīna.
  • Uztura bagātinātājs tabletēs, kas satur bārbeles saknes ekstraktu.
  • Piemērots vegāniem.
  • Neto masa: 86g / 90 tabletes

Vienas porcijas deva: 1 tablete
Porcijas iepakojumā: 90

Sastāvdaļas: Uz 1 porciju (1 tableti) Bārbeles saknes ekstrakts 500 mg, no kura 2% (10 mg) berberīna

Sastāvdaļas: Bārbeles saknes ekstrakts (Berberis aristata), standartizēts, satur 2% berberīna; apjoma palielinātājs: mikrokristāliskā celuloze; ciete; pretsalipes vielas: silīcija dioksīds, taukskābju magnija sāļi.
Produkts var saturēt pienu (ieskaitot laktozi), soju, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudaugus, olas, selerijas, sinepes, vēžveidīgos, zivis.

 

Pieaugušajiem lietot 1 porciju (1 tableti) dienā, ēdienreizes laikā.

Sastāvā esošais berberīns ir efektīvs dabīgais savienojums ar vairākām pozitīvām īpašībām. Berberīns ir no alkaloīdu grupas. Turklāt tas ietekmē mūsu ķermeni molekulārā līmenī. Pēc tam, kad berberīns ir absorbēts kuņģa-zarnu traktā, caur zarnu sienu tas tiek absorbēts asinsritē. No turienes tas nonāk visās ķermeņa šūnās. Daudzi pētījumi ir atklājuši, ka berberīnam ir daudz pozitīvu īpašību. Katrā šūnā tas saistās ar dažādiem “molekulārajiem mērķiem” un maina to funkcijas. Tās darbības princips ir līdzīgs daudzu farmakoloģisko līdzekļu darbības principam. Berberīns aktivizē enzīma atkarīgo kināzi. Šo fermentu bieži sauc par “metabolisma pārtraucēju”. Tas ir atrodams daudzu orgānu šūnās, ieskaitot smadzenes, muskuļus, nieres, sirdi un aknas. Šim fermentam ir nozīmīga loma vielmaiņas procesu regulēšanā.

Berberīns var būt noderīgs arī cukura līmeņa pazemināšanā asinīs. Tas darbojas dažādos veidos: gan samazinot rezistenci pret insulīnu, gan palielinot glikolīzi. Samazinot insulīna rezistenci šūnās, berberīns palīdz insulīnam absorbēt vairāk glikozes un izvadīt to no asinsrites. Tā rezultātā pazeminās cukura līmenis asinīs. Paātrinot glikolīzi, berberīns palīdz efektīvāk sadalīt cukuru šūnās. Turklāt berberīns palēnina ogļhidrātu sadalīšanos zarnās, veicinot lēnāku glikozes izdalīšanos asinīs. Regulējot glikozes līmeni asinīs, berberīns veicina ķermeņa cīņu ar lieko svaru.

Berberīns stimulē gremošanas traktu, palielinot labvēlīgo baktēriju skaitu zarnās. Kad zarnas darbojas efektīvi, arī imūnsistēma. Galu galā imūnsistēmas šūnu lielākā daļa atrodas uz zarnu gļotādas.

Ar tā palīdzību jūs varat uzlabot sirds un asinsvadu sistēmas darbu, berberīns palīdz samazināt sliktā holesterīna līmeni asinīs. ad holesterīna līmenis traukos ir normas robežās, tiek novērsta holesterīna plāksnīšu veidošanās un asinsvadu aizsprostošanās.