TAUKU DEDZINĀTĀJI

Yohimbine HCI Nutricost 5mg 120 kaps.
1605
20.0 EUR
Kods: 1605Kategorija: TAUKU DEDZINĀTĀJIPieejamās garšas*: Bez garšasRažotājs: ICONFIT

Katra kapsula satur 5 mg Yohimbine HCl Nutricost, nodrošinot jums optimālu devu, lai sasniegtu maksimālus rezultātus. Yohimbine HCl Nutricost tiek iegūts no augstākās kvalitātes piegādātājiem. Yohimbine HCl ir dabisks savienojums, kas iegūts no Yohimbe koka mizas. Tas ir izmantots gadsimtiem ilgi, lai atbalstītu dažādus veselības un labsajūtas aspektus.

Pēdējos gados tas ir ieguvis popularitāti kā svara zaudēšanas un veiktspējas uzlabošanas papildinājums. Yohimbine HCl darbojas, mērķējot uz specifiskiem receptoriem organismā, veicinot tauku dedzināšanu, paaugstinot enerģijas līmeni un uzlabojot vispārējo fizisko sniegumu. Pētījumi liecina, ka tas var uzlabot vīriešu dzimumtieksmi un palīdzēt novērst erektilās disfunkcijas. Nutricost Yohimbine HCl kapsulas ir ne tikai efektīvas, bet arī ērtas lietošanā.

Lietošana 1 kapsulu dienā ēdienreizes laikā vai saskaņā ar veselības aprūpes speciālista norādījumiem.

 

Brīdinājumi
Piemērots veseliem cilvēkiem no 18 gadu vecuma. Pirms lietošanas konsultējieties ar veselības aprūpes speciālistu, ja esat grūtniece vai barojat bērnu ar krūti, lietojat medikamentus vai jums ir veselības traucējumi. Sargāt no bērniem. Nelietot, ja drošības blīvējums ir salauzts vai trūkst.

Uzglabāt vēsā, sausā vietā.

Produkts bez ĢMO
Nesatur glutēnu