TAUKU DEDZINĀTĀJI

Yohimbine HCI Primaforce 90 kaps.
1600
17.0 EUR
Kods: 1600Kategorija: TAUKU DEDZINĀTĀJIPieejamās garšas*: Bez garšasRažotājs: PrimaForce

Yohimbine HCI Primaforce 90 kaps.

Nomāc apetīti

Dedzina taukus

Palielina seksuālo sniegumu


Yohimbine (Johimbīns)  ir sintētiski iegūts produkts no tādiem augiem kā Pausinystalia Yohimbe; produkts ir tūkstošiem reižu spēcīgāks nekā oriģinālie augu ekstrakti, no kuriem tie iegūti. Yohimbine ir taukus dedzinošs savienojums, kas atrodams mūžzaļā koka Yohimbe mizā, kas atrodams Centrālās un Rietumāfrikas daļās. To parasti izmanto tauku zaudēšanai īslaicīgas badošanās laikā.

Ir ziņots, ka dažādās devās Yohimbine piedevas palīdz uzlabot sportisko sniegumu, veicina svara zudumu un uzlabo asinsspiedienu un sirds veselību. Pārtikas patēriņš to daļēji mazina, tāpēc vislabāk to lietot tukšā dūšā
Yohimbine palielina adrenalīna līmeni organismā, tāpēc tiek uzskatīts par vispārēju stimulantu. Pētījumi liecina, ka tas var uzlabot vīriešu dzimumtieksmi un palīdzēt novērst erektilās disfunkcijas.


Visbiežāk izmanto ātrai tauku zaudēšanai, pateicoties mērķtiecīgai spējai rīkoties ar uzkrātajiem taukiem Yohimbine efektīvi ierobežo tauku uzkrāšanos un veicina lipolīzi; taukskābju izdalīšanos uzglabātajos taukos.

Yohimbine ir viens no efektīvākajiem un efektīvākajiem tauku zaudēšanas palīglīdzekļiem. Plaši slavēts par unikālo darbības mehānismu

Yohimbine  ir radikāli atšķirīgs nekā kofeīns. Kaut arī kofeīns ir viens no labākajiem tauku zaudēšanas analogiem, tie, kas vēlas kofeīnu “izslēgt”, Yohimbine  var izmantot, lai ietekmētu tauku zudumu pavisam citā veidā.


Iepakojumā: 90 kapsulas (45 porcijas)


Lietošana: 2 kapsulas 3 reizes dienā tieši pirms ēšanas


Citas sastāvdaļas: želatīns (liellopu), magnija stearāts (dārzeņu avots), rīsu milti.
Informācija par alergēniem: ražots objektā, kurā apstrādā arī pienu, soju un gliemenes.

Ražotājs: Primaforce (USA)