TAUKU DEDZINĀTĀJI

Svara samazināšanai - Yohimbine + Rauwolscine
1600
20.0 EUR
Kods: 1600Kategorija: TAUKU DEDZINĀTĀJIPieejamās garšas*: Bez garšasRažotājs: Allmax Nutrition Inc. (USA)

Yohimbine + Rauwolscine Allmax 60 kaps.

Nomāc apetīti

Dedzina taukus

Palielina seksuālo sniegumu


ALLMAX Yohimbine + Rauwolscine (Alfa-Yohimbine) ir sintētiski iegūts produkts no tādiem augiem kā Pausinystalia Yohimbe un Rauwolfia serpentina; produkts ir tūkstošiem reižu spēcīgāks nekā oriģinālie augu ekstrakti, no kuriem tie iegūti.

Visbiežāk izmanto ātrai tauku zaudēšanai, pateicoties mērķtiecīgai spējai rīkoties ar uzkrātajiem taukiem Yohimbine + Rauwolscine efektīvi ierobežo tauku uzkrāšanos un veicina lipolīzi; taukskābju izdalīšanos uzglabātajos taukos.

Yohimbīnam ir ārkārtīgi augsta afinitāte pret α2-adrenoreceptoru (α2-AR). Šie receptori (galvenokārt tauku šūnās) kontrolē uzkrāto tauku izdalīšanās ātrumu. Kā antagonisti, Yohimbine un Rauwolscine pieslēdzas 2 tauku šūnu receptoriem. Tauku uzglabāšana tiek deaktivizēta un tiek sākta ātra uzkrāto tauku atbrīvošana.

Rauwolscine (vai alfa-Yohimbine) ir ārkārtīgi reta Yohimbine variācija ar garāku eliminācijas pusperiodu un jaudīgāku α2-AR afinitāti. Tas nozīmē, ka, lai radītu lielāku efektu, jums tas ir vajadzīgs mazāk; tas ilgst ilgāk un ir ideāls Yohimbine papildinājums.

Yohimbine + Rauwolscine ir viens no efektīvākajiem un efektīvākajiem tauku zaudēšanas palīglīdzekļiem. Plaši slavēts par unikālo darbības mehānismu

Yohimbine + Rauwolscine ir radikāli atšķirīgs nekā kofeīns. Kaut arī kofeīns ir viens no labākajiem tauku zaudēšanas analogiem, tie, kas vēlas kofeīnu “izslēgt”, Yohimbine + Rauwolscine var izmantot, lai ietekmētu tauku zudumu pavisam citā veidā.


Iepakojumā: 60 kapsulas (60 porcijas)


Lietošana: 1 kapsula dienā tieši pirms fiziskās aktivitātes.


Citas sastāvdaļas: želatīns (liellopu), magnija stearāts (dārzeņu avots), rīsu milti.
Informācija par alergēniem: ražots objektā, kurā apstrādā arī pienu, soju un gliemenes.

Ražotājs: Allmax Nutrition Inc. (USA)