TAUKU DEDZINĀTĀJI

Tauku dedzinātājs ar kofeīnu- Onyx
1600
15.0 EUR
Kods: 1600Kategorija: TAUKU DEDZINĀTĀJIPieejamās garšas*: Bez garšasRažotājs: Fire Snake Nutrition

Fire Snake Nutrition ONYX ir uzlabota formula, kas atbalsta drošu svara samazināšanu, un ir ideāls papildinājums sabalansētam uzturam ar samazinātu kaloriju daudzumu. Produktā esošie stimulanti (kofeīns un PEA) ir paredzēti, lai nodrošinātu pietiekamu enerģijas līmeni intensīvu treniņu laikā. Aveņu ketoni un augu ekstrakti, veicina vielmaiņas paātrināšanos.Visi preparāta komponenti tika izvēlēti tādā veidā, ka tie papildina viens otra darbību un sniegtu maksimālo efektu. ONYX ir visaptveroša formula, kas atbalsta visas jūsu pūles - tas ir nenovērtējams palīgs cīņā ar taukaudiem, un palīdzēs jums sasniegt jūsu mērķi.

Neuromobilizatori un stimulatori (kofeīns un PEA), samazinās bada sajūta un nepārvaramu vēlēšanos pēc neveselīgajām uzkodām.

Izmantojot ONYX, palielinās treniņu veiktspēja - tas nozīmē, ka jūs varēsiet trenēties ilgāk un intensīvāk nekā līdz šim.

Vienreizēja deva: 2 kapsulas

Porciju skaits iepakojumā: 45

Iepakojums: 90 kapsulas

Saturs vienā porcijā:

Bezūdens kofeīns 200 mg

PEA 150 mg

Aveņu ketoni 130 mg

Kakao ekstrakts 120 mg

Yerba-Mate 100 mg

Zaļās tējas lapu ekstrakts 80 mg

Melnās tējas lapu ekstrakts 60 mg

Apelsīnu ekstrakts 50 mg

Deva: Viena porcija (2 kapsulas) jālieto 20-30 minūtes pirms treniņa, uzdzerot lielu daudzumu ūdens. Ne treniņu dienās - vienu porciju no rīta pēc pamošanās, uzdzerot lielu daudzumu ūdens. Piezīme: produkts satur lielu kofeīna devu - 200mg uz porciju. Ja Jūs lietojat piedevu pirmo reizi, iesakām sākt ar 1 kaps./dienā, lai izvērtētu to ietekmi uz organismu, pēc tam var lietot maksimālo devu. Lai netraucētu miegu, nelietojiet 6 stundas pirms gulētiešanas. Nav vēlams lietot kopā ar produktiem, kuri satur kofeīnu vai citus stimulatorus. Nepārsniedziet devu 2 kapsulas 24 stundu laikā. Augsts kofeīna saturs. Nav ieteicams bērniem un grūtniecēm vai sievietēm, kas baro ar krūti un cilvēkiem ar paaugstinātu jūtīgumu pret kofeīnu.