PROTEĪNA PULVERI

Proteīna pulveris WPA ar Acidophilus
2100
12.0 EUR
Kods: 2100Kategorija: PROTEĪNA PULVERIPieejamās garšas*: Ananāsu, Greipfrūtu, Mango, Apelsīnu, Nektarīnu-citronu, Melleņu jogurta, Zemeņu, Ķiršu jogurta, Aveņu - citronu, Bumbieru - karmeļu, Siera kūka ar ķiršiem, Ābolmaize, Tropu augļuRažotājs: REGNUM MILK

Lactobacillus acidopfilus Sūkalu olbaltumvielu koncentrāts ar  saldinātāju. WPA - WHEY PROTEIN ACIDOPHILUS /Lactobacillus acidopfilus sūkalu olbaltumvielu koncentrāts ir ražots no 100 % sūkalām, iegūts ultrafiltrācijas un diafiltrācijas procesā.

Acidofilās baktērijas (Lactobacillus acidophilus) sauc par dabiskajām antibiotikām, kurām ir liela nozīme imūnsistēmas darbībā. Tās nodrošina normālu barības vielu, arī vitamīnu uzsūkšanos organismā, palīdz organismam izmantot laktozi, sagremot pārtiku, kā arī novērš sliktu elpu.

WPA labvēlīgā ietekme - palielināta proteīnu uzsūkšanās, uzlabojas kuņģa komforts un gremošana, stiprina imūnsistēmu, bagātāks aminoskābju sadalījums, samazināts alerģiju risks pret olbaltumvielām, papildu kalcija avots.

Proteīns veicina muskuļu masas pieaugumu intensīvas fiziskās slodzes laikā. Sūkalu olbaltumvielu koncetrāts ir ražots no 100 % sūkalām, iegūts ultrafiltrācijas un diafiltrācijas procesā. Produkts ir izžāvēts ar izkliedēšanas metodi, un ir gatavs lietošanai. Tam ir lieliska garša. 

Pagatavošana lietošanai. 3 kausiņus  (30 g), izšķīdināt 200 ml ūdens vai piena. Lietot pēc individuālās vajadzības: 2 reizes dienā, uzreiz pēc pagatavošanas. Iepakojums satur 16,6 porcijas katra 30 g. Iepakojumā 500g.

Brīdinājums. Produkts satur sūkalu olbaltumvielas, kas iegūtas no piena, var saturēt soju un vistu olu (lizocīma) daļiņas. Nelietot, ja ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Nelietojiet  produktu, ja Jūs esatat grūtniece vai barojiet bērnu ar krūti. Neizmantot kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Ieteicams sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

Uzglabāšana nosacījumi. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Uzglabāt istābas temperatūrā, sausā vietā un cieši noslēgtā iepakojumā.

Sastāvdaļas: sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, aromatizētājs, skābuma regulētājs (guāra sveķi), emulgators (sojas lecitīns), krāsviela (biešu sarkanais / beta karotīns), saldinātājs (acesulfāms). Dažādu garšu gadījumos, olbaltumvielu saturs var svārstīties +/- 2%.

Uzturvērtība

100 g

30 g

Enerģētiskā vērtība

1648 kJ/390 kcal

494 kJ/117 kcal

Tauki:

6,60 g

1,98 g

tostarp piesātinātās taukskābes

2,30 g

0,69 g

Ogļhidrāti:

4,70 g

1,41 g

tostarp cukuri

3,90 g

1,17  g

Olbaltumvielas

74,00 g

22,20 g

Sāls

0,60 g

0,18 g