KREATĪNA PRODUKTI

ECCONO Power Creatine
1800
6.0 EUR
Kods: 1800Kategorija: KREATĪNA PRODUKTIPieejamās garšas*: DabīgsRažotājs: ECCONO

Eccono Kreatīna monohidrāts ir viela ar spēcīgu enerģētisku potenciālu, kas  jau daudzus gadus ir novērtēts sportā. Eccono Kreatīna monohidrāts ir uztura bagātinātājs, kas nesatur krāsvielas un saldinātājus, ļaujot sasniegt vēl labākus rezultātus sportā.

Ieguvumi:
Uzlabo vērtīgās muskuļu masas veidošanos
Viņš piedalās ATP pārveidošanā, kas veido galveno enerģijas avotu,
Tas stimulē anabolisko procesu,
Tas ierobežo muskuļu katabolismu,
Tas ietekmē muskuļu spēka veidošanos,
Palielina ķermeņa izturību
Tas nodrošina pareizu pēcdzemdību atjaunošanu.

Eccono Power kreatīna monohidrātam ir pievienots taurīns, lai jūs nodrošinātu ar pienācīgu atbalstu, kas nepieciešams gan, lai sasniegtu labāku sportisko formu, kā arī efektīvākai muskuļu augšanai.

Ar Eccono Power kreatīnu jums būs vieglāk sasniegt savus mērķus, iegūt muskuļu apjomu un lielāku spēku, labāku izturību un daudz efektīvāku muskuļu atjaunošanu pēc treniņa.

Devas un lietošana:
1 daļa (5 g - 1/2 kausiņus) izšķīdina 200 ml ūdens vai sulas.
Lietojiet tūlīt pēc sagatavošanas.
Izmantojiet 1 porciju dienā kā papildinājumu savai diētai: tūlīt pēc pamošanās vai pirms / pēc treniņa.

Iepakojumā 300g.

Diētisks līdzeklis ar īpašu uzturu fiziski aktīviem cilvēkiem, tostarp sportistiem. Produktu nevar izmantot kā aizstājēju daudzveidīgai maltītei. Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Zīdaiņi un grūtnieces nedrīkst lietot šo produktu. Nelietojiet, ja Jums ir alerģija pret kādu no produkta sastāvdaļām. Sargāt no maziem bērniem. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā līdz 25 ° C, cieši noslēgtā traukā. Aizsardzība pret tiešiem saules stariem.