GEINERI

Muskuļu masai - Geineris Source of mass
6000
9.6 EUR
12.0 EUR
-20%
Kods: 6000Kategorija: GEINERIPieejamās garšas*: Cepumu, Šokolādes, Zemeņu, Banānu, Vaniļas-mandeļu, MangoRažotājs: REGNUM MILK

„Source of mass” ir jaunās paaudzes ogļhidrātu–olbaltumvielu geineris. Tas satur daudz olbaltumvielu un aktīvo vielu. Olbaltumvielu kompleksā ir 28 g pilnvērtīgo olbaltumvielu, kas iegūtas no piena sūkalu olbaltumvielu koncentrāta. Proteīns veicina muskuļu masas pieaugumu un palīdz saglabāt muskuļu masu. Olbaltumvielu komplekss ir bagātināts ar L-leicīnu (fermentēts, ar augstu absorbciju un sazarotu ķēdi), pēc kura organismam pieprasījums pieaug līdz ar vecuma palielināšanos. Ogļhidrātu komplekss ar dažādu absorbcijas ātrumu (ar augstu glikēmisko indeksu) ļauj ilgstoši un stabili apgādāt darbojošos muskuļus ar enerģiju. Tā sastāvā esošā izomaltuloze (palatinoze) ir papildus enerģijas avots. Tas ir īpaši svarīgi spēka sporta veidos un fitnesā, kur enerģētiskiem komponentiem, galvenokārt ogļhidrātiem, ir jābūt ar augstu anabolisko indeksu (novērš zemādas tauku nogulsnēšanos).

Pagatavošana lietošanai. 5 mērkarotes (50 grami)  izšķīdināt 200 ml auksta ūdens vai attaukota piena, samaisīt šeikerī. Izdzert uzreiz pēc pagatavošanas. Lietot saskaņā ar individuālajām vajadzībām (ne vairāk kā 3 porcijas dienā). Geinera efektivitāte ir atkarīga arī no tā lietošanas laika. Iepakojumā 1000g = 1 kg.

Sastāvdaļas: maltodekstrīns, sūkalu olbaltumvielukoncentrāts (iegūts no piena,  emulgators: sojas lecitīns), izomaltuloze, fermentēts L-leicīns, aromatizētājs, skābuma regulētājs (citronskābe), biezinātājs (ksantāna sveķi), saldinātājs (sukraloze).

Brīdinājumi. Produkts satur sūkalu olbaltumvielu, kas iegūts no piena. Var saturēt soju un vistu olu (lizocīma) daļiņas. Nelietot, ja ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Nelietojiet  produktu, ja Jūs esatat grūtniece vai barojiet bērnu ar krūti. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu, lietojot dienas laikā. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Neizmantot kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Ieteicams sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

Uzglabāšana nosacījumi. Uzglabāt hermētiski noslēgtā iepakojumā, sausā un  tīrā vietā. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Uzglabāt istābas temperatūrā, sargāt no tiešiem saules stariem un mitruma. Derīguma termiņš: produkta derīguma termiņš – pēc partijas koda (skatīties uz metinājuma šuves). 

Uzturvērtība 100 g 50 g(viena porcija)
Enerģētiskā vērtība 1615 kJ/381 kcal 807,5 kJ/190,5 kcal
Tauki: 2,30 g 1,15 g
tostarp piesātinātās taukskābes 1,30 g 0,65 g
Ogļhidrāti: 61,00 g 30,50 g
tostarp cukuri 4,70 g 2,35  g
Olbaltumvielas: 28,00 g 14,00 g
fermentēts L-leicīns 5,00 g 2,50 g
Sāls 0,67 g 0,33 g