ENERĢIJAI UN IZTURĪBAI

Izturībai un spēkam - Citrulīns
2600
15.0 EUR
Kods: 2600Kategorija: ENERĢIJAI UN IZTURĪBAIPieejamās garšas*: Upeņu, PersikuRažotājs: Fire Snake Nutrition
Citrulīna malāts
  • Augstas kvalitātes tīra citrulīna malāta pulveris
  • Ideāli piemērots bodibilderiem
  • Veicina asins pieplūdumu muskuļiem
  • Piemērots veģetāriešiem un vegāniem

Citrulīns nierēs tiek pārveidots par arginīnu. Šis ir galvenais iemesls, kādēļ citrulīns parasti ir atrodams pirms treniņu uztura bagātinātāju komplektā tiem, kas ir iesaistīti intensīvās un ilgstošās fiziskās aktivitātēs.

Daudzi sportisti lieto L-citrulīnu un L-arginīnu kopā, jo tā ir īpaši iedarbīga kombinācija.

L-citrulīns ir viena no trim aminoskābēm L-arginīna un L-ornitīna ciklā. L-citrullīns palielina ornitīna un arginīna daudzumu. Tas nozīmē, ka L-citrulīna piedevas uzlabo amonjaka pārstrādes procesu un slāpekļa oksīda metabolismu. L-citrulīns tiek izmantots arī, lai mazinātu erektilās disfunkcijas, ko izraisa augsts asinsspiediens.

L-citrulīns tiek izmantots kā uztura bagātinātājs sirds un asinsvadu veselības atbalstīšanai. L-citrulīna piedevas rezultātā samazina nogurumu un palielina izturību aerobo un anaerobo vingrinājumu laikā.

Citrulīns uzlabo vēdera tauku dedzināšanu.

Citrulīns palīdz atbrīvoties to tādiem toksīniem, kā pienskābes un amonjaka, kas ir blakusprodukti, kuri radušies intensīvas fiziskās aktivitātes rezultātā, proteīnu vielmaiņas kataboliskajos procesos.

Tas ir ideāls visiem, kuri ir iesaistīti augstas intensitātes treniņos.

 

Sajauciet vienu porciju (1/2kausiņu) pulvera ar 150-250 ml ūdeni vai sulu. Izdzeriet 20 min pirms slodzes. Dienā lietojiet 1 porciju.

Iepakojumā 300g.