ENERĢIJAI UN IZTURĪBAI

Ostrovit Shot 80ml
2400
1.5 EUR
Kods: 2400Kategorija: ENERĢIJAI UN IZTURĪBAIPieejamās garšas*: Citrusa - laima, Apelsīnu - ķiršu, BaltsRažotājs:

Energy SHO+ Shot ir pirms treniņa dzēriens, kas nodrošinās ar enerģiju, un rūpēsies par spēku muskuļos un atbalstītu izturību. Pateicoties tam, jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu treniņš būs veiksmīgs. Pat ja jūs nodarbojaties ar treniņu agri no rīta, tagad jūs varat paļauties uz pilnīgu uzmanību treniņam. Vai varbūt jūs veicat treniņus pēc garas dienas darba? Šādā situācijā SHO + palīdzēs jums atrast motivāciju veikt nepieciešamās fiziskās aktivitātes. Neļaujiet sev pavadīt nākamo dienu uz dīvāna.

Ostrovit SHO+ sastāvā ir vielu kopums, kas palīdzēs uzlabot jūsu treniņa kvalitāti. Uzņemot pusi no iepakojuma satura, jūs varat darīt vairāk, nekā jūs  spējat iedomāties. Koncentrējieties uz uzdevumu un izspiediet tik daudz enerģijas, cik vien iespējams. Tagad jūs to varat atļauties.

  • Lielisks muskuļu "pamps"
  • Fokuss un koncentrēšanās
  • Spēcīgs enerģijas avots
  • 2 porcijas vienā ampulā
  • Sensacionāla, atsvaidzinoša citrusa-laima garša
  • Bez cukura un taukiem

Uzturvērtība:

Porcijas iepakojumā: 2
Servēšanas izmērs: 40 ml

  Katrai porcijai
Beta-alanīns 1500 mg
L-arginīna alfa-ketoglutarāts (2: 1) 1500 mg
Citrulīna malāts 750 mg
Bezūdens kofeīns 200 mg

 

Citas sastāvdaļas: ūdens, beta-alanīns, A-AKG (L-arginīna alfa-ketoglutarāts), citrulīna malāts, bezūdens kofeīns, skābes-citronskābe; skābuma regulators - trinātrija citrāts; aromāti, maltodekstrīns, saldinātāji: sukraloze, acesulfāma K, neotams; konservanti: nātrija benzoāts, kālija sorbāts.

Lietošana:

Pirms treniņa vai treniņa laikā uzņemiet vienu porciju - 1/2 pudeli (40 ml). Nedrīkst pārsniegt 1 porciju dienas laikā. Pirms lietošanas sakratīt. Izlietojiet 24 stundu laikā pēc atvēršanas.

Pirms šī vai jebkura cita uztura bagātinātāja lietošanas konsultējieties ar savu ārstu vai citu speciālistu. Glabājiet bērniem nepieejamā vietā. Nepārsniedziet ieteicamo devu. Produkta lietošanas laikā patērējiet pietiekami daudz ūdens. Nelietojiet uztura bagātinātāju kā daudzveidīga un sabalansēta uztura aizvietotāju! Šis uztura bagātinātājs nav paredzēts, lai diagnosticēt, ārstēt vai novērst jebkuras slimības.