AMINOSKĀBES

Spēkam un izturībai - ECCONO Power AAKG
2200
15.0 EUR
Kods: 2200Kategorija: AMINOSKĀBESPieejamās garšas*: Apelsīnu, UpeņuRažotājs: ECCONO

Power AAKG Eccono

AAKG ir uztura bagātinātājs, kas pastiprina vaskularizāciju (paplašina asinsvadus), pateicoties tam asinis var efektīvāk sasniegt strādājošos muskuļus, kam nepieciešamas tajā esošās sastāvdaļas. Pastiprina tīras muskuļu masas veidošanos, nodrošina ar barības vielām, kas ir būtiskas muskuļu veidošanai, palielina spēku, uzlabo izturību, palielina asins ritumu caur muskuļiem, uzlabo treniņu laikā radušos metabolītu neitralizāciju, stimulē slāpekļa oksīda ražošanu. AAKG un tīra L-arginīna kombinācija ir labākā izvēle, īpaši spēka treniņu laikā.

 

Sastāvdaļas: arginīns alfa-ketoglutarāts 41,6g uz 100 g (porcijā 2,08g uz 5 g), L-arginīns 41,6g uz 100 g (porcijā 2,08g uz 5 g), skābuma regulētājs (citronskābe), maltodekstrīns, saldinātājs: sukraloze, acesulfāms K, sodas cilamāts, beta karotīns, silikona dioksīds.

 

Iepakojumā 300g.

 

Lietošana: nomērīt vienu porciju – 5 g (1/2 mērkarotes) un izšķīdināt 200 ml auksta ūdens vai sulas, samaisīt. Lietot uzreiz pēc pagatavošanas. Treniņu dienās apmēram 20 min pirms treniņa. Ne treniņu dienās lietojiet tūlīt pēc pamošanās.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā!

Zīdaiņi un grūtnieces nedrīkst lietot šo produktu. Neēdiet, ja Jums ir alerģija pret kādu no produkta sastāvdaļām. Sargāt no maziem bērniem. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā līdz 25 °