AMINOSKĀBES

Aminoskābes BCAA + Glutamine
2700
19.0 EUR
Kods: 2700Kategorija: AMINOSKĀBESPieejamās garšas*: UpeņuRažotājs: Fire Snake Nutrition
Sazaroto ķēžu aminoskābju komplekss - uztura bagātinātājs, kas paredzēts lai apmierinātu jebkura organisma prasības. 
Īpaši piemērots intensīvu slodžu periodiem.
Šī ir sarežģītu sazaroto aminoskābju kompozīcija - leicīns, valīns un izoleicīns ir ideālās iedarbības proporcijā: 2:1:1. 
 
BCAA  500grami ~48 porcijas 
Viena porcija 10,4grami
4,7g Glutamīns 
2,35g Leicīns
1,18g Izoleicīns
1,18g Valīns
 
 
BCAA ir aminoskābes ar sazarotām oglekļa saitēm (sazaroto ķēžu (saišu) aminoskābes BCAA: t.i. valīns, leicīns un izoleicīns) ir visbiežāk sastopamās aminoskābes muskuļu olbaltumvielās. Pateicoties to struktūrai, tās ir pirmās, kas tiek atdalītas no muskuļu olbaltumvielu molekulām, lai veidotu papildu enerģiju treniņa laikā, kas ir slikti, jo šis process uzsāk kataboliskos (noārdīšanās) procesus. Tās ir arī vienīgās olbaltumvielas  veidojošās aminoskābes, kas, bez papildu apstāšanās un uzkrāšanās, strauji pārvietojas no kuņģa un zarnu trakta uz muskuļiem.
 
Nepiesaistītās BCAA, kas tiek uzņemtas par papilduzturu, samazina katabolisko enzīmu aktivitāti un efektīvi novērš katabolismu kā tādu, jo tas lielākoties notiek tikai tā iemesla dēļ, lai iegūtu papildu BCAA aminoskābes, bet nu tās tiek pievadītas neierobežotos daudzumos.
 
 
 
GLUTAMĪNS
Pēc svarīguma šī aminoskābe Jūsu diētā dala otro vietu ar kreatīnu. 
GLUTAMĪNS – ir viena no 22 aminoskābēm, kas piedaloties olbaltumvielu izstrādē, veicina arī anaboliskos procesus muskuļaudos un pasargā organismu no fiziskas pārslodzes. 
L- GLUTAMĪNS veido 50% no muskuļu šūnām. 
 
GLUTAMĪNS ir nepiesātināto aminoskābju grupā, kas nozīmē, ka ķermenis pats to ražo dabiskā veidā. 
GLUTAMĪNS atbild par glikozes veidošanos organismā, kura savukārt nodrošina ķermeni ar enerģiju. Neskatoties uz to, fizisku slodžu laikā nepieciešamība pēc GLUTAMĪNA pieaug vairākas reizes. Rezultātā organismā rodas GLUTAMĪNA deficīts, kam seko muskuļu audu sabrukšana, jeb katabolisms, kā arī apjomu un spēka samazināšanās un imunitātes novājināšanās, jo imūnsistēma izmanto tieši GLUTAMĪNU kā kurināmo. 
 
Lietojot GLUTAMĪNA piedevu, Jūs saglabāsiet vajadzīgo aminoskābes daudzumu muskuļu šūnās, novēršot to sabrukšanu.
GLUTAMĪNS arī paātrina muskuļu proteīna sintēzi un sekmē ķermeņa atjaunošanos pēc intensīva treniņa. Bez tam produkts nostiprina imūnsistēmu, palielina dabiskā augšanas hormona līmeni organismā un neitralizē pienskābi. Tieši tāpēc GLUTAMĪNA uztura bagātinātāji ir efektīvs līdzeklis tiem, kas daudz trenējas. 
 
Regulāra GLUTAMĪNA lietošana ir nepieciešama katram, kas veido masu un uztur savu muskuļu tonusu. Pareizā deva ir atkarīga no mērķa, kuru Jūs vēlaties sasniegt. Tomēr pētījumi rāda, ka 5 grami uzreiz pirms treniņa un vēl 5 grami uzreiz pēc treniņa var sniegt pozitīvus rezultātus.
 
Lietot 1-2 porcijas dienā: 1.-o no rīta pirms brokasīm vai pirms treniņa un 2.-o pēc treniņa vai pirms miega. 1 porciju (/1/2 kausiņu, t.i. 10,4g) sajauciet ar 150-250 ml ūdens. Lietojiet produktu uzreiz pēc pagatavošanas.
 
Iepakojumā 500g