AMINOSKĀBES

AMINO 2100
1300
22.0 EUR
Kods: 1300Kategorija: AMINOSKĀBESPieejamās garšas*: Bez garšasRažotājs: Top Sport Nutrition

Power AMINO 2100

TOP SN Jaroslaw Olech Series

Sazarotās aminoskābes  papildina organisma vajadzības intensīvas fiziskās slodzes laikā. Sazaroto ķēžu aminoskābes ir trīs neaizvietojamās aminoskābes ar specifisku ķīmisko struktūru - leicīns, izoleicīns un valīns.  Tās veicina muskuļu augšanu un atjaunošanos, kā arī uzlabo fizisko sniegumu. Regulāri lietojot aminoskābes, tiek uzturēta olbaltumvielu sintēze un būtiski ietekmēta muskuļu atjaunošanās pēc fiziskiem vingrinājumiem (aizsargā no muskuļaudu noārdīšanās). Vienlaikus ātrās uzsūkšanās dēļ aminoskābes ir papildus enerģijas avots, kas nepieciešams pastiprinātu treniņu laikā.

Sastāvdaļas: L-Leicīns, L-Valīns, L-Izoleicīns, sūkalu olbaltumvielu hidrolizāts, hidrolizēts kolagēna proteīns, kartupeļu ciete (pildvielas), magnija stearāts un silīcija dioksīds (pretsalipes viela), kalcija sulfāts (stabilizators).

 

Lietošana: 4-5 tabletes vienu līdz četras reizes dienā pēc ēšanas. Īpaši svarīgi lietot pēc treniņa, uzdzerot lielu daudzumu šķidruma.

 

Iepakojumā 325 tabletes. Porcija 3 tabletes. Aminoskābju līdzsvars 100 g: L-leicīns 36 g (porcijā 2.2 g), L-izoleicīns 18 g (porcijā 1,1 g), L-Valīns 18 g (porcijā 1,1 g).

 

Uzturvērtība

100 g

Porcija 3 tabletes

Enerģētiskā vērtība:

1522 kJ/368 kcal

161 kJ/39 kcal

Olbaltumvielas:

72 g

7,6 g

Ogļhidrāti:

12 g

1,2 g

Tauki:

3,7 g

0,4 g

 

Grūtniecēm, sievietēm, kas baro bērnu ar krūti, un cilvēkiem, kas jaunāki par 18 gadiem, nedrīkst lietot bez konsultēšanās ar ārstu. Var saturēt lipekli, olu baltumus un riekstus.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā!